Missie & Visie

Missie

Mupol Personeelsdiensten is een uniek uitzendbureau in Nederland. Wij helpen uw bedrijf wanneer u op korte termijn of op lange termijn (veel) arbeidskrachten te kort heeft. Dit doen wij samen met onze Poolse, Roemeense, Slowaakse, Portugese en Hongaarse uitzendkrachten.

Onze doelstelling is uw bedrijf volledig te ontzorgen wanneer u nieuwe werknemers nodig heeft. Daarom zijn de kernwaarden van Mupol: flexibel in opschalen en afschalen, proactief (in communicatie) en scherpe prijzen.

Mupol is dé specialist in buitenlandse uitzendkrachten in de productiebranche, de logistieke branche, de agrarische branche, de verpakkingsbranche en de foodbranche.

Visie

De kernactiviteit van Mupol Personeelsdiensten is het oplossen van uw arbeidstekort. Mupol ziet een toekomst van de Nederlandse maatschappij waar arbeidsflexibiliteit in werkzaamheden en werktijden steeds belangrijker wordt. En dat is ook de reden waarom Mupol een positieve arbeidsmentaliteit eist van haar buitenlandse uitzendkrachten. Mupol staat voor buitenlandse uitzendkrachten die met de juiste kennis, ervaring én motivatie bij uw bedrijf komen werken.