Ik ben op zoek naar buitenlandse werknemers

Bent u op zoek naar de beste werknemers uit Europa voor uw bedrijf? Veel of weinig? Voor een lange tijd of voor een korte periode?

Dan hoeft u niet verder te zoeken. Want Mupol regelt die werknemers voor u. Mupol is het uitzendbureau voor buitenlandse werknemers uit Polen, Roemenië, Slowakije, Portugal en Hongarije.

Mupol regelt als uitzendbureau in binnenland en het buitenland werknemers voor alle bedrijven in alle branches en sectoren van Nederland. 

We werven en selecteren vanuit Nederland en met goede partners in deze EU-landen, waar wij goed mee samenwerken.

Kunt u op dit moment geen goede en geschikte of gemotiveerde werknemers in Nederland vinden? En denkt u dat buitenlandse uitzendkrachten de oplossing voor uw bedrijf zijn? 

Neem dan contact op of lees verder op deze pagina. Of ontdek onze werkwijze hoe wij zorgen voor de juiste buitenlandse werknemers voor uw bedrijf. 

Vindt hier onze werkwijze.

Ontdek de mogelijkheden van Mupol en vraag vandaag nog een offerte aan. Een offerte zonder kleine lettertjes en zonder verplichtingen.

De buitenlandse uitzendkrachten van Mupol

U heeft werknemers nodig. Bent u op zoek naar echte vakmensen? Praktische werknemers die van aanpakken weten? Waarvan u nu weet: in Nederland kan ik die werknemers niet vinden. Er is simpelweg een tekort. En dat horen we steeds meer. Toch zijn er bij u als werkgever (of als leidinggevende of HRM-medewerker) nog steeds heel veel vragen bij het aannemen of inhuren van buitenlandse werknemers. 

Dan adviseren wij u met Mupol samen te werken. Dan gaan wij voor uw werknemers zorgen. Daar hoeft u bijna echt bijna niets voor te doen. Wij nemen de touwtjes in handen. Wij zoeken vanuit ons kantoor in Polen naar de beste kandidaten. Hebben we ze gevonden? Dan zorgen we dat alle papieren in orde zijn. Kloppen al die papieren? Dan zorgen we dat ze vanuit Polen, Roemenië, Slowakije, Portugal of Hongarije naar Nederland komen. En zijn ze in Nederland? Dan regelen we alle details tot in de puntjes: huisvesting, overige juridische stukken papier, een auto en alle overige administratie. En loopt u tegen de verschillende talen aan? Dat lost onze jobcoach voor u op. Want hij spreekt dezelfde taal als uw buitenlandse werknemers. Kortom: van grote lijnen tot kleine details. Wij doen alles voor uw bedrijf.

Wat moet u weten over de inzet van buitenlandse werknemers?

Bij een uitzendbureau voor buitenlandse werknemers is een heel lijstje van belang. Want een uitzendbureau moet minimaal het volgende doen:

 • Zorgen dat er een identiteitscontrole plaatsvindt. 
 • De juiste documenten regelen.
 • De benodigde verzekeringen afsluiten. 
 • Uw buitenlandse werknemers betalen (minimaal volgens het minimumloon; die voldoet aan de zogenaamde inlenersbeloning). 
 • Zorgen dat er loonbelasting en andere sociale lasten wordt betaald.
 • Zorgen dat er huisvestiging geregeld is en dat de huisvestigingskosten betaald worden.
 • Zorgen voor vervoer van huisvesting naar uw bedrijf en zorgen dat de reiskosten betaald worden. 
 • Zorgen dat buitenlandse werknemers u geen extra administratiewerk opleveren.

Kortom: dat kunt u minimaal van Mupol verwachten. En wilt u zeker weten dat we dat doen? Ons bewijs zit bijvoorbeeld in onze garanties en de certificaten.

Werving buitenlandse werknemers

U hebt besloten om buitenlandse werknemers aan te nemen? Dan adviseren wij om zo snel mogelijk actie te ondernemen. 

De uitzendkrachten van Mupol zijn (waarschijnlijk) op dit moment nog in hun thuisland: Polen, Roemenië, Slowakije, Portugal of Hongarije. Het duurt een korte periode voordat ze bij u aan het werk kunnen. Vanwege onze korte en snelle lijntjes kunnen we dit overigens sneller dan concurrerende uitzendbureaus. 

Het stappenplan bij het inhuren van buitenlandse werknemers gaat als volgt:

 1. U stuurt ons de vacatures door. 
 2. We stellen samen een prijs vast. 
 3. Wij gaan werven en selecteren in het buitenland vanuit ons kantoor in Polen. We controleren ID-kaarten en BSN-nummers en gaan met potentiële werknemers in gesprek. 
 4. We laten de geselecteerde uitzendkrachten naar Nederland komen.
 5. Ondertussen regelen we alle protocollen. We stellen bijvoorbeeld de arbeidscontracten op en er wordt gezorgd voor de juiste huisvestiging. 
 6. Samen met onze jobcoach volgt een gesprek bij uw bedrijf. We bespreken samen de werkzaamheden, de arbeidsomstandigheden, uw verwachtingen en de huisregels van uw bedrijf. 
 7. Onze buitenlandse uitzendkrachten gaan bij u aan het werk. Heeft u vragen, opmerkingen of een communicatieprobleem? Dan helpt uw vaste jobcoach (vanuit ons kantoor in Zaltbommel) u verder. Hij zorgt voor de oplossing.

Normaal gesproken moet u als werkgever de juiste documenten en het juiste arbeidscontract regelen. U bent officieel verantwoordelijk voor de identiteitscontrole. Maar bij Mupol nemen wij die verantwoordelijkheid over.

Ook profiteren van die verantwoordelijkheid?

Laat ons dat weten! 

De specialisaties van Mupol

Mupol werft en selecteert buitenlandse werknemers voor alle bedrijven en alle branches en sectoren in Nederland. Belangrijk om te weten is dat dit Mupol werknemers werft voor praktisch werk. Werk waar vooral inzet voor nodig is. Waar eventueel de juiste kennis en ervaring belangrijk is. Geen werk waar heel veel communicatie van belang is. 

Deze verschillende branches lijken niet op elkaar. Maar deze branches hebben wel twee overeenkomsten:

 1. Er is een enorm tekort aan geschikte werknemers. 
 2. Er is sprake van wisselende hoeveelheden werk: vandaag is het druk en morgen is het een dagje rustig.

En daarom is Mupol het geschikte uitzendbureau voor uw bedrijf. Want Mupol kan in het buitenland die geschikte werknemers wel vinden. En Mupol is heel flexibel in opschalen en afschalen. Daardoor bent u zo voordelig mogelijk uit. En zo bent u er altijd van verzekerd dat u het juiste aantal uitzendkrachten van Mupol krijgt. En daarom kunt u bij Mupol ook kiezen: wilt u onze uitzendkrachten voor een korte periode of voor een lange periode inlenen? Voor een vaste periode of voor verschillende eenmalige projecten? Uw behoefte bepaalt onze werkwijze. 

Neemt u buitenlandse uitzendkrachten aan?

Kortom: Mupol is uw uitzendbureau voor buitenlandse uitzendkrachten. U zorgt voor de vacatures. Wij zorgen voor de juiste buitenlandse werknemers en de rest. 

Deel vandaag nog uw vacatures. Dan maken we een offerte en gaan we zo snel mogelijk werven en selecteren. Wacht niet langer!

Neem hier contact op!

Wilt u een beter beeld krijgen bij de mensen van Mupol en de buitenlandse uitzendkrachten van Mupol? In deze video vatten we kort samen wie we zijn, wat we doen en stellen we ons persoonlijk voor. Dan weet u gelijk met wie u in aanraking komt als u een offerte aanvraagt.