Uitzendkrachten

Hebt u behoefte aan (veel) nieuwe hardwerkende werknemers?

Bent u dringend op zoek naar (veel) extra handjes in uw bedrijf? Hebt u de komende weken te veel werk? Of bent u op zoek naar nieuwe, vaste en hardwerkende werknemers?

Hebt u weleens nagedacht over buitenlandse werknemers voor uw productieomgeving of ander handwerk?

Wij laten u graag kennis maken met onze Poolse, Roemeense, Slowaakse, Portugese en Hongaarse uitzendkrachten. Werknemers met een buitengewone arbeidsmentaliteit. Die klaarstaan om pieken in uw bedrijf op te vangen. U krijgt namelijk voor een tijdelijk periode of voor vast een werknemer die echt van aanpakken weet. Is dat niet de oplossing voor uw bedrijf?

Misschien denkt u wel: maar de taal dan? Of: hoe moet ik deze buitenlandse werknemer begeleiden?

Daar zijn wij voor. Hebt u vragen of heeft u opmerkingen over de uitzendkracht van Mupol? Dan bespreekt u die vragen en opmerkingen altijd met uw vaste jobcoach van Mupol. Uw jobcoach begeleidt samen met u uw buitenlandse werknemers. Kort gezegd staat onze jobcoach tussen u en uw werknemer in. Hij kent u en uw buitenlandse werknemer. En hij spreekt vloeiend Pools, Roemeens, Engels, Slowaaks, Duits, Portugees, Spaans en/of Hongaars. Dat maakt communiceren ook geen probleem.

Maar ik heb maar tijdelijk extra werk

Daarom profiteert u van onze flexibele arbeiders. Onze Poolse, Roemeense, Slowaakse, Portugese en Hongaarse uitzendkrachten staan altijd voor u klaar. Ideaal als u regelmatig (veel) overwerk hebt. En hebt u te veel werk? Dan nemen wij de verantwoordelijkheid van onze uitzendkrachten weer volledig over.

Bij ons kunt u kiezen: neemt u onze uitzendkrachten voor vast aan? Of neemt u hen op contractbasis voor een bepaalde periode aan?

Hebt u bijvoorbeeld een project voor de komende weken of een grote order die binnen een paar dagen afgerond moet worden? Dan spreken we samen de periode af dat onze uitzendkrachten bij u als werknemer aan het werk gaan.

Zijn jullie nog gespecialiseerd in specifieke branches?

Ja! Mupol is dé specialist als het gaat om buitenlandse arbeidskrachten in heel Nederland. Wij hebben ons gespecialiseerd in de volgende branches:

 • De productiebranche.
 • De logistieke branche.
 • De agrarische branche.
 • De verpakkingsbranche.
 • De foodbranche.

U vindt onze buitenlandse uitzendkrachten vooral in productieomgevingen aan lopende banden of bij ander handwerk. Zoekt u hier een arbeidskracht?

Hoe regel ik eenvoudig en snel een buitenlandse arbeidskracht?

Dat is heel simpel:

 • U vertelt ons welke extra handjes u nodig heeft.
 • U legt ons uit welke werkzaamheden onze uitzendkrachten uit moeten voeren.
 • Wij maken een passend en persoonlijk voorstel met een helder tarief (voordat onze uitzendkrachten bij u starten).
 • Wij werven en selecteren de juiste uitzendkrachten in Polen, Roemenië, Slowakije, Portugal en Hongarije: vaak al met de juiste kennis en ervaring.
 • Wij stellen de werknemers aan u voor en u legt de werkzaamheden aan hen uit.
 • Onze uitzendkrachten gaan voor u aan het werk. Deze opstart is altijd samen met een jobcoach van Mupol.

En de wettelijke verplichtingen dan?

Die worden allemaal door uw vaste jobcoach geregeld. Eigenlijk regelen wij alles voor u. U hoeft alleen maar voor werk te zorgen. Uw vaste jobcoach is helemaal op de hoogte van de alle wetten en regels die gelden voor uw buitenlandse werknemer.

Al onze medewerkers zijn lid van de Europese Unie. Wij controleren altijd uitgebreid de identiteit van onze buitenlandse werknemers aan de hand van hun identiteitsbewijs. Hiervoor gebruiken we Securitech: een apparaat dat het ID en het paspoort van onze uitzendkrachten controleert op geldigheid en fraude.

Zo voldoen we aan de Wet op de identificatieplicht en de Wet arbeid vreemdelingen (WAV). Zo bent u bij ons niet alleen 100% verzekerd van hardwerkende werknemers, maar ook van goede en betrouwbare werknemers.

Kop: Wilt u meer weten over onze hardwerkende arbeidskrachten?

Onze uitzendkrachten staan al voor u klaar om aan het werk te gaan. Laat ons vandaag nog weten waar u uw extra werk ligt. Wij en onze uitzendkrachten helpen u graag.

 

Ontvang informatie of een offerte op maat!