Logistiek medewerkers

Bent u (snel) op zoek naar logistiek medewerkers?

 
Volgens mij kunnen wij concluderen dat u medewerkers nodig heeft voor uw logistieke werkzaamheden. Dan bent u bij Mupol op het aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de uitzendkrachten waar u naar op zoek bent. Zodat u niet in de logistieke problemen komt.
Mupol heeft jarenlang ervaring in de logistieke branche. Denk bijvoorbeeld aan orderpickers en heftruckchauffeurs. Wij hebben ervaring in uw sector met behulp van onze buitenlandse uitzendkrachten in bijvoorbeeld:
 
 • Transportondernemingen
 • Veilinghuizen
 • Handelsbedrijven
 • Opslagbedrijven
 
a! Onze buitenlandse uitzendkrachten staan al (bijna) voor u klaar om uw logistieke problemen in uw bedrijf op te lossen. Op deze pagina leest u waarom onze buitenlandse uitzendkrachten de logistieke oplossing zijn voor uw bedrijf. Heel kort samengevat: omdat u een logistiek medewerker krijgt die zich 100% voor u en uw bedrijf inzet.
Zonder problemen. Wees welkom in Polen, Roemenië, Slowakije, Portugal en Hongarije.
 

Waarom is Mupol hét uitzendbureau voor buitenlandse logistiek medewerkers?

In de afgelopen jaren heeft Mupol gemerkt dat er veel vraag is naar arbeidskrachten in de logistieke sector. In de logistieke sector is altijd werk. Helemaal nu de economie de afgelopen jaren enorm gegroeid is. Daardoor is er het hele jaar vraag naar logistiek werknemers. Werknemers die we in Nederland onvoldoende hebben. Maar dankzij haar enorm grote netwerk in het binnenland en vooral in het buitenland, regelt Mupol die werknemers voor uw bedrijf. Daarom is de logistieke branche de topsector van Mupol.
 
Waarom zou ik een Poolse, Roemeense, Slowaakse, Portugese of Hongaarse werknemer van Mupol aannemen?
U krijgt van Mupol een buitenlandse logistiek medewerker. Maar niet zomaar een buitenlandse medewerker. Nee: u krijgt van ons buitenlandse medewerkers die echt gemotiveerd zijn. En zich volledig voor u inzetten. Dat is aardig. Dat zegt elk uitzendbureau. Dat klopt. En dat weten we. Maar wij durven te zeggen dat wij echt goed zijn in wat wij doen. En dat wij onze beloften nakomen. Want naast een gemotiveerde buitenlandse medewerkers, profiteert u bij Mupol van volledige ontzorging. Eigenlijk doen wij alles voor u:
 
 • Mupol werft en selecteert uw logistieke medewerkers zelf in Polen, Roemenië, Slowakije, Portugal en Hongarije
 • Mupol zorgt ervoor dat uw logistieke werknemers vanuit Polen, Roemenië, Slowakije, Portugal of Hongerije naar Nederland komen en naar uw werkplaats komen.
 • Mupol regelt de juiste huisvesting voor uw logistieke werknemers (naar het SNF-certificaat).
 • Mupol regelt en zorgt voor de juiste arbeidscontracten voor uw logistieke werknemers.
 • Door haar uitgebreide netwerk bent u er altijd van verzekerd dat Mupol de juiste en gevraagde hoeveelheid helpende handjes voor u regelt. Of u nu vaste werknemers zoekt of tijdelijk logistieke hulp zoekt.
 • U krijgt een persoonlijke jobcoach: de tussenpersoon tussen uw buitenlandse werknemers en u als werkgever. Hij kent u en uw werknemers en spreekt vloeiend Pools, Roemeens, Engels, Duits, Portugees, Spaans of Hongaars. Zo ontstaan er nooit (communicatie)problemen tussen u en uw buitenlandse werknemers. Omdat u één persoonlijke jobcoach krijgt, profiteert u van onze korte lijntjes.
 • Mupol is erg sterk in snel schakelen. Hebt u heel snel (veel) arbeidskrachten nodig? Dat is bijna altijd mogelijk.
 • Mupol is heel flexibel. Hebt u maar tijdelijk (veel) arbeidskrachten nodig? Of verandert de hoeveelheid werk van uw bedrijf regelmatig? Mupol is flexibel in het opschalen en afschalen van uw personeel.
 • Voordat onze uitzendkrachten bij u aan het werk gaat, ontvangt u een persoonlijk voorstel. U weet precies waar u aan toe bent, want in ons voorstel zijn wij heel duidelijk en transparant in onze tarieven.
 

Maar wat zijn dan de voordelen van een Poolse, Roemeense, Slowaakse, Portugese of Hongaarse logistiek medewerker?

Eigenlijk hebben onze buitenlandse arbeidskrachten altijd de volgende drie kenmerken. En daar selecteren wij ook echt op:
 
 • Ze werken hard.
 • Ze hebben een no-nonsense-mentaliteit.
 • Ze zijn enorm flexibel.
 
Onze Poolse, Roemeense, Slowaakse, Portugese en Hongaarse uitzendkrachten wonen normaal gesproken in hun eigen land. Wanneer u werknemers zoekt, halen wij ze meteen uit hun geboorteland naar Nederland. Daarom komen ze alleen maar voor werk naar Nederland. Niet voor andere redenen. En daarom vinden onze uitzendkrachten overwerken (bijna) nooit een probleem. En u had het misschien al door: maar Mupol heeft ook een persoonlijke uitdaging. Net als al onze uitzendkrachten: flexibel zijn en de juiste opschaling en afschaling van onze uitzendkrachten te regelen. Want we weten al van tevoren: er breken bij u drukke of rustige perioden aan. En daar houden we rekening mee. Heeft u ineens minder werkzaamheden dan u van tevoren dacht? Dan nemen wij de verantwoordelijkheid van onze buitenlandse arbeidskrachten weer over. Ten slotte weet u zeker dat u inzet kunt verwachten. Want onze uitzendkrachten verdienen in hun eigen land nu eenmaal minder dan bij u. Omdat wij betalen volgens de Nederlandse wetgeving. Bent u overtuigd van onze buitenlandse werknemers? Ook als u nog geen 100% goed gevoel heeft: laat het ons weten. Want wij nemen uw gevoel graag weg.
 

Waarom kozen klanten voor Mupol?

Omdat ze merkten: Mupol kan echt (snel) helpen met het vinden van de juiste medewerkers. En ze ontdekten: dat doet Mupol ook. En goed ook. Dankzij een uniek concept. En ze ervaarden: Mupol doet bijna alles. En wij hoeven bijna niets meer te doen. We hoeven alleen nog maar:
 
Te zorgen voor zoveel mogelijk werkzaamheden.
En de uitzendkrachten van Mupol te vertellen wat ze precies moeten doen.
Eén keer per week te weten hoeveel uur ze hebben gewerkt.
 

Waar hechten onze klanten vooral waarde aan?

Daar hebben we onderzoek naar gedaan. En dat is best wel een leuk lijstje geworden.
 
 • Onze snelheid. Dat komt door onze korte lijntjes.
 • Persoonlijke aandacht. Heel simpel gezegd zoals iedereen het zegt: u bent écht geen nummer.
 • Onze scherpen tarieven. Ja: daar doen we echt ons best voor.
 • Onze periodieke evaluatiemomenten met onze jobcoach, onze directie, u en onze uitzendkrachten.
 • Dat werk een werkwoord is. Wij werken hard voor u. En onze buitenlandse arbeidskrachten ook. En daardoor kunnen uw bedrijf altijd met werk op maat helpen.
 • Dat we heel snel kunnen schakelen in het aantal buitenlandse werknemers voor uw bedrijf.
 
Nu denkt u vast: ik wil ook buitenlandse werknemers inhuren van Mupol.