Pools uitzendbureau

Poolse werkkrachten gezocht?!

Mupol is een Pools uitzendbureau. Opgericht in Nederland door Nederlanders met een eigen kantoor in Polen en Poolse werknemers in dienst. Een Pools-Nederlands team staat klaar om uw bedrijf van de juiste Poolse werknemers te voorzien.

Wilt u Poolse (of andere buitenlandse) werknemers aannemen of inhuren? Maar hebt u geen idee hoe u dat goed regelt en waar u allemaal op moet letten? Mupol geeft antwoord op al uw vragen. Omdat wij alles voor u regelen.

 

Mupol heeft al meer dan tien jaar ervaring als Pools uitzendbureau met Poolse medewerkers. Daardoor bent u bijna verzekerd van medewerkers die kwaliteit afleveren.

Want u krijgt van ons een productieve Poolse werknemer. Werknemer die hard werken. Want onze uitzendkrachten willen veel uren maken. Ze pakken werkzaamheden heel snel en goed op en zijn tenslotte bijna nooit ziek.

Bent u op zoek naar personeel met de juiste ervaring en kennis voor uw productieomgeving? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Want Mupol is het Poolse uitzendbureau dat die werknemers voor u zoekt en vindt.

Ontdek de mogelijkheden van Mupol voor uw bedrijf. Ontdek hoe wij als Nederlands-Pools uitzendbureau uw vacatures oplossen.

Ontdek dat hier

Vraag vandaag nog een offerte aan. Zo kunnen we snel schakelen om uw vacatures op te lossen.

Poolse werknemers van Mupol

Een buitenlandse werknemer huren van een Pools uitzendbureau is toch niet slim? Dat kost alleen maar (extra) geld.  Het klopt dat u ons ook betaalt. En dat lijkt ons niet onlogisch. Want ook wij moeten geld verdienen.

Maar omdat u werknemers van Mupol inhuurt weet u zeker dat u de meest geschikte werknemers krijgt. Lees: werknemers met de juiste ervaring en kennis. En we maken het u veel makkelijker. Want door ons wordt u volledig ontzorgt. Zo weet u zeker dat het regelen van de juiste Poolse werknemers veel sneller gaat. U bent er zeker van dat de juiste zaken en documenten worden geregeld. Buitenlandse fouten worden niet gemaakt. Dankzij Mupol is communiceren veel eenvoudiger. Omdat uw contactpersoon vanuit Mupol Pools en Nederlands spreekt.

Dankzij Mupol is het enige dat u hoeft te doen een vacature of meerdere vacatures aan ons doorgeven. Daarna hoeft u alleen nog maar het werk uit te leggen en onze uitzendkrachten aan het werk te zetten.

 

De voordelen van een Pools uitzendbureau

Mupol is als Pools uitzendbureau de tussenpersoon tussen uw bedrijf en uw buitenlandse werknemer. En dat levert best wel wat voordelen op:

 

 • Een persoonlijke jobcoach die u altijd kunt bereiken als er communicatieproblemen ontstaan.
 • Die altijd klaarstaat voor vragen of opmerkingen over uw buitenlandse krachten.
 • De uitzendkrachten zijn bij ons in vaste dienst. Zo loopt u als werkgever geen risico. Daardoor zit u nergens aan vast en heeft u minder zorgen over uw werknemers.
 • En u hoeft niet na te denken over alle zaken en papieren die geregeld moet worden: want dat doen wij.

 

Pools uitzendbureau in Polen en in Nederland

Bij ons wordt u voorzien van geschikte Poolse werknemers voor uw productieomgeving. Dat feit kunnen we u bijna verzekeren. Onze uitzendkrachten hebben in ieder geval de juiste arbeidersmentaliteit. Maar ze hebben vaak ook de kennis en ervaring die u zoekt. Omdat de werkzaamheden nagenoeg hetzelfde zijn als in Nederland.

Dan vraagt u zich misschien af: waarom zouden ze dan niet in Polen blijven werken? Heel simpel: omdat ze in Nederland voor hetzelfde werk veel meer kunnen verdienen.

Wij werven, selecteren en detacheren uw Poolse werknemers zelf. Uw werknemers selecteren is al persoonlijk, maar dus ook persoonlijk maatwerk. Daarvoor hebben we allereerst een eigen werving- en selectiekantoor in Polen. Maar daarnaast werken we samen met heel veel andere partners (andere werving- en selectiebureaus) in Polen, Roemenië, Slowakije en Litouwen. Daardoor hebben we een enorm groot netwerk en kunnen we de juiste buitenlandse werknemers voor uw bedrijf snel vinden. Daarom kunnen we uit veel potentiële Poolse werknemers kiezen. En dat maakt de kans op de meest geschikte kandidaten nog groter.

We spreken onze Poolse uitzendkrachten altijd persoonlijk voordat we ze voor u selecteren. We onderzoeken of ze bij uw bedrijf passen. We lichten hen in over de werkzaamheden en de werkprocessen van uw bedrijf en ontdekken of die overeenkomen met de ervaring die ze al hebben. En als het nodig is controleren we of ze over de juiste kennis beschikken. Omdat we dus zelf de sollicitatiegesprekken voeren, weten we of een Poolse arbeidskracht geschikt is voor uw bedrijf of niet.

Kortom: arriveren uw Poolse werknemers bij uw bedrijf? Dan hebben ze vaak al de juiste informatie. Ze zijn goed voorbereid op de werkzaamheden met de juiste competenties.

 

Poolse werknemers inhuren

Poolse werknemers inhuren van een Pools uitzendbureau was nog nooit zo eenvoudig. Want wij regelen alles voor u. Bijna alles trouwens: we regelen niet uw vacatures. Want wat regelen wij allemaal voor uw bedrijf?

Er moet best wel wat gebeuren om wanneer we de juiste Poolse uitzendkrachten geselecteerd en geworven hebben:

 

 • De persoonlijke documenten (zoals het ID-bewijs en het BSN-nummer) moeten gecontroleerd worden.
 • De juiste geschriften moeten geregeld worden.
 • Elke Poolse uitzendkracht moet een arbeidscontract krijgen die voldoet aan onze cao en de Nederlandse wet- en regelgeving. Vanuit onze cao hebben ze recht op minimaal de inlenersbeloning.
 • De huisvestiging van uw Poolse werknemers moet geregeld worden.
 • Net als het vervoer van en naar het werk.
 • Alles wat met het loon, loonbelasting en de loonadministratie te maken heeft moet volledig kloppen.

 Profiteer zo snel mogelijk van al onze voordelen en huur Poolse uitzendkrachten van Mupol.

BEGIN VANDAAG BIJ MUPOL!

 

Poolse werknemers inhuren

Dat kan voor elke branche. Maar de expertise van Mupol ligt vooral in productieomgevingen. De afgelopen jaren was de vraag naar Poolse werknemers het grootst in de volgende branches:

 • De logistieke
 • De productiebranche
 • De foodsector
 • De agrarische
 • De verpakkingsbranche

 Binnen deze branches hebben wij en onze Poolse uitzendkrachten de meeste ervaring en kennis. Maar ook buiten deze branches kunnen wij de juiste Poolse werknemers voor u werven en selecteren.

 

Poolse werknemers gezocht

U bent dus concreet op zoek naar Poolse productiewerknemers? Plaats dan vandaag nog uw vacature. Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak. Het liefst op de locatie van uw bedrijf. Onze jobcoaches maken graag persoonlijk kennis en willen een goed beeld krijgen van uw bedrijf en uw vacatures.

Vandaag gezocht is snel gevonden.

 

Bent u stiekem nieuwsgierig geworden naar het antwoord op de vraag wat Mupol als Pools uitzendbureau voor uw bedrijf kan betekenen?

Wij garanderen u dat u eenmalig voor een verassing komt: ons voordelig tarief. Daarna verassen wij u niet meer. Want de rest staat vast. Het tarief blijft gelden. Onze werkwijze blijft hetzelfde. Onze jobcoaches vergeten u niet.

Neem gewoon eens contact op. En ontdek de mogelijkheden van Poolse werknemers voor uw bedrijf. Bent u op zoek werknemers die uw bedrijf geld gaan opleveren?

Neem dan vandaag nog contact op.

CONTACT MET MUPOL!

 

Heeft u nog heel even de tijd en wilt u nog een beter beeld krijgen van Mupol? Dat kan: heel eenvoudig en zonder veel moeite. Door even onze bedrijfsvideo te bekijken. Dan maakt u gelijk kennis met ons team en onze Poolse uitzendkrachten. Weet u gelijk net iets beter waar u aan toe bent.