Productie medewerkers

Bent u (snel) op zoek naar nieuwe productiemedewerkers?

U bent op zoek naar nieuwe medewerkers voor uw productieafdeling? Hebt u weleens nagedacht over buitenlandse werknemers? Zij staan namelijk te popelen om in uw productieomgeving aan het werk te gaan.

De productiebranche is op dit moment de grootste branche in Nederland waar te weinig arbeidskrachten zijn. Het is geen branche waar Nederlandse werknemers staan te popelen om aan het werk te gaan. En de verwachting is dat het werven en selecteren van productiemedewerkers de komende jaren alleen nog maar moeilijker wordt.

Maar dat is niet het geval bij Mupol. Want wij kunnen wel voor de juiste productiewerknemers zorgen.

Wij vertellen graag waarom onze buitenlandse uitzendkrachten dé oplossing zijn voor uw vraag naar productiearbeidskrachten. Omdat zij wel heel graag bij u komen werken. Omdat zij wel heel graag willen werken. Ze komen speciaal voor uw bedrijf naar Nederland. Met de juiste kennis en ervaring.

Ze komen het liefst vandaag nog uit hun thuisland: Polen, Roemenië, Slowakije, Portugal of Hongarije.

 

Waarom is Mupol hét uitzendbureau voor buitenlandse productiemedewerkers?

In de afgelopen jaren heeft Mupol gemerkt dat er veel vraag is naar arbeidskrachten in de productiesector. In de productiesector is namelijk altijd werk. En helemaal als het goed gaat met de economie. Omdat er altijd werk is, is er het hele jaar vraag naar productiewerknemers. Werknemers die in Nederland te kort komen. Maar dit zijn werknemers die Mupol voor u kan regelen. Omdat er in het buitenland voldoende potentiële werknemers beschikbaar zijn.

Daarom is de productiesector dé specialisatiebranche van Mupol.

Waarom zou ik een Poolse, Roemeense, Slowaakse, Portugese of Hongaarse werknemer van Mupol aannemen?

Bij een productiemedewerker van Mupol krijgt u een werknemer die zich 100% voor u inzet en 100% gemotiveerd is.

Maar daarnaast profiteert u van de volgende voordelen:

 

 • Mupol werft en selecteert elke medewerker zelf in Polen, Roemenië, Slowakije, Portugese en Hongarije.
 • Mupol zorgt ervoor dat uw werknemers vanuit Polen, Roemenië, Slowakije, Portugal of Hongarije naar Nederland komen. En Mupol zorgt ervoor dat als ze aan het werk kunnen dat ze naar uw werkplaats komen.
 • Mupol regelt een goede huisvesting voor uw werknemers (conform het SNF-certificaat).
 • Mupol regelt en zorgt voor de juiste arbeidscontracten.
 • Door haar uitgebreide netwerk bent u er altijd van verzekerd dat Mupol u de hoeveelheid helpende handjes voor u regelt die u nodig hebt. Of u nu vaste werknemers zoekt of tijdelijke werknemers.
 • U krijgt een persoonlijke jobcoach: de tussenpersoon tussen uw buitenlandse werknemers en u als werkgever. Hij kent u en uw werknemers en spreekt vloeiend Pools, Roemeens, Slowaaks, Portugees, Hongaars, Engels of Duits. Zo ontstaan er nooit (communicatie)problemen tussen u en uw buitenlandse werknemers. Door onze persoonlijke jobcoaches profiteert u van onze korte lijntjes. Contacten met Mupol is daarom heel eenvoudig en heel snel.
 • Mupol is erg sterk in snel schakelen. Hebt u heel snel (veel) arbeidskrachten nodig? Dat is bijna altijd mogelijk.
 • Mupol is heel flexibel. Hebt u maar tijdelijk (veel) arbeidskrachten nodig? Wisselt de hoeveelheid werk van uw bedrijf? Mupol is flexibel in het opschalen en afschalen van uw personeelsbestand.
 • Voordat onze uitzendkrachten bij u aan het werk gaan, ontvangt u een persoonlijk voorstel. U weet precies waar u aan toe bent, want in ons voorstel zijn wij heel duidelijk en transparant over onze tarieven.
 

Wat zijn de voordelen van een Poolse, Roemeense, Slowaakse, Portugese en Hongaarse productiewerknemer?

Heel kort samengevat hebben onze buitenlandse productie-uitzendkrachten altijd de volgende vier kenmerken. De kenmerken waar wij hen in Polen, Roemenië, Slowakije, Portugal of in Hongarije ook op selecteren:

 

 • Ze werken hard. Ja: echt hard! Beloofd.
 • Ze hebben een enorme no-nonsense-mentaliteit.
 • Ze gaan enorm flexibel om met werktijden.
 • Ze hebben vaak de juiste productiekennis en productie-ervaring opgedaan in hun thuisland.

Onze buitenlandse uitzendkrachten wonen normaal gesproken in hun geboorteland. Wanneer wij ze voor uw bedrijf naar Nederland halen, komen ze alleen maar om hier te werken. Overwerk is daardoor nooit een probleem.

Tegelijk is Mupol door de persoonlijke doelstelling van onze uitzendkrachten heel flexibel in opschalen en afschalen wanneer er bij u drukke of rustige perioden aanbreken.

Onze buitenlandse uitzendkrachten zijn daarnaast erg gemotiveerd. Omdat ze in hun thuisland aanzienlijk minder verdienen dan bij u! Omdat wij conform de Nederlandse wet- en regelgeving betalen.

Ten slotte is de productiesector een stabiele sector. Dat is de reden dat de productiesector erg geliefd is bij onze buitenlandse uitzendkrachten.

 

Welke taken kan ik een buitenlandse werknemer van Mupol uit laten voeren?

In principe kunnen onze buitenlandse uitzendkrachten alle eenvoudige productiewerkzaamheden voor u uitvoeren. Concrete voorbeelden zijn:

 

 • Inpakwerk, uitpakwerk en ompakwerk.
 • Lopende bandwerkzaamheden.
 • Metalen producten klaarmaken voordat deze producten gecoat worden.
 

Wat waarderen bestaande klanten van Mupol aan Mupol?

Bijna al onze klanten zijn enorm enthousiast over onze werkwijze. Omdat wij hen enorm veel werk uit handen nemen. Zoals u merkt hoeft u dankzij Mupol nog maar drie dingen te doen:

 

 • Te zorgen voor productiewerk. En dat heeft u al.
 • Onze uitzendkrachten te vertellen wat zij moeten doen.
 • Een keer per week te vertellen hoeveel uur onze uitzendkrachten voor u gewerkt hebben.
 

Wat hechten onze klanten vooral waarde aan bij Mupol?

Dat we flexibel zijn. Flexibel? Ja: als uw werkdrukte verandert, veranderen wij zonder problemen met u mee.

Dat we maatwerkoplossingen bieden. Dat betekent dus letterlijk werk(nemers) op maat.

Dat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Want we weten wat we kunnen beloven en wat we niet kunnen beloven.

Dat we heel snel kunnen schakelen. Daardoor hebben we enorm korte lijntjes. Door de afstand is dat overigens niet letterlijk.

Onze werknemers zijn betrouwbaar en houden van continuïteit. Ze zijn niet zomaar weg (op een werkdag en in het algemeen) als u hen nog nodig heeft.

En last but not least: wij vinden evalueren heel belangrijk. En onze klanten waarderen onze gezamenlijke evaluaties enorm.

 

Kort samengevat: is een buitenlandse uitzendkracht van Mupol iets voor u?

Dan hebben we bijna een deal.

Kom ons dan vertellen waar u precies onze productiemedewerkers voor wilt inzetten. Dan gaan wij voor u op zoek.

Wilt u graag 100% weten welk buitenlands vlees u in de kuip heeft?

Dat kan zeker.

Wij en zij maken graag persoonlijk een goede indruk. Zullen we daarom kennismaken?

Neem contact op