Uitzendbureau Polen

Poolse werknemers gezocht?

Bent u op zoek naar Poolse werknemers voor uw bedrijf?

Dan kunt u op Google nog verder gaan zoeken. Maar u kunt ook beslissen eens te informeren bij Mupol. Voor een heel voordelig tarief krijgt u: 

  • Gemotiveerde en hardwerkende Poolse werknemers.
  • Volledige ontzorging: omdat wij alles regelen wat te maken heeft met uw nieuwe Poolse werknemers (of al geregeld hebben). 

Zoekt u Poolse werknemers? Die vindt u bij Mupol. Polen namelijk is één van de landen waar Mupol haar buitenlandse uitzendkrachten werft en selecteert (naast Portugal, Slowakije, Roemenië en Hongarije).

Waarom zou ik een Poolse uitzendkracht van Mupol inhuren? Omdat wij het net iets anders doen dan concullega’s (andere uitzendbureaus). We vragen u om een duidelijk profiel van uw ideale Poolse werknemers (aan de hand van uw vacatures). Wij spreken onze uitzendkrachten persoonlijk tijdens de werving en selectie vanuit hun thuisland. We onderzoeken uitgebreid of ze over de juiste competenties beschikken. En dit doen we allemaal aan de hand van uw profiel, die we samen ontdekken tijdens onze gesprekken. 

Wilt u weten hoe wij een Poolse werknemer vanuit hun thuisland binnen een aantal weken op de stoep van uw bedrijf krijgen?  

Dat leest u hier!

We nodigen u uit om vandaag of morgen nog een offerte aan te vragen, zodat we langs kunnen komen voor een persoonlijk gesprek! Dan kunnen we snel schakelen en in Polen aan het werk gaan.

Mupol is hét Nederlandse uitzendbureau voor Polen

Mupol is al vanaf 2006 hét Nederlandse uitzendbureau voor Polen. In 2010 kwamen Litouwers erbij. En vanaf 2010 Roemenen en Slowaken. 

Waarom zijn jullie dan hét uitzendbureau voor Polen?

Wij werven en selecteren vanuit Nederland en met goede partners in Polen waar wij mee samenwerken. Zodat wij de beste buitenlandse werknemers voor uw bedrijf kunnen selecteren en naar Nederland kunnen overplaatsen. Dat we voor kwaliteit gaan en kunnen gaan, is te danken aan ons enorme netwerk in Nederland en in Polen, Portugal, Slowakije, Roemenië en Hongarije.

Daardoor kunnen we voor uw bedrijf snel in contact komen met de meest geschikt Poolse kandidaten voor al uw vacatures. Dat kunnen we garanderen, omdat we dagelijks vacatures vervullen met buitenlandse werknemers. 

Waarom rekruut Mupol buitenlandse werknemers?

Mupol is ontstaan omdat we een gat in de markt zagen: een tekort aan praktische werknemers in heel veel Nederlandse branches en sectoren. Werknemers met de juiste certificaten. Werknemers met de juiste ervaring. En personeelsleden die hard werken en veel uren willen maken. 

In Nederland kunnen deze medewerkers niet gevonden worden. Maar in de landen waar Mupol werft wel: Polen, Portugal, Slowakije, Roemenië en Hongarije. En de juiste en meest geschikte werknemers zijn bereid om naar Nederland te komen. Omdat ze in Nederland veel meer kunnen verdienen dan ze nu in Polen verdienen. 

Wat gebeurt er als ik Mupol vraag Poolse arbeiders te zoeken?

De eerste stap ligt bij u. U hebt namelijk werk. En dat werk moet gedaan worden. Daarom heeft u vacatures open staan. Die vacatures hebben wij van u nodig. Want aan de hand van die vacatures kunnen wij met u in gesprek gaan. Dan kunnen we samen ontdekken welke werknemers en met welke kenmerken u nodig hebt. Tegelijk komen we erachter hoeveel Poolse arbeiders uw productiebedrijf nodig heeft. Ten slotte ontdekken we wat de kenmerken van uw ideale Poolse arbeiders zijn. Aan de hand van deze informatie maken we een vaste offerte. 

Transparantie vinden wij enorm belangrijk. Wij weten wat we kunnen en wat we niet kunnen waarmaken. We weten wat we wel kunnen beloven en wat we niet kunnen zeggen. Een onderdeel van onze transparantie zijn onze prijsafspraken. In een officiële offerte geven maken we een vaste prijs. Een prijs die vast blijft staan. 

Dan gaan onze recruiters aan het werk

Dan gaan wij op zoek naar de meest geschikte Poolse werknemers (of eventueel: Portugese, Slowaakse of Litouwse werknemers). We gaan aan het werk op ons kantoor in Polen en op ons kantoor in Nederland. 

We gaan werven. Dit gaan we zelf doen samen met onze partners in Polen. Hierna gaan we selecteren en detacheren. We kiezen de juiste Polen. We zorgen dat hun identiteit (hun ID-bewijs en hun BSN-nummer) wordt gecontroleerd. 

Daarna regelen we dat de Polen naar Nederland komen. We zorgen ervoor in diezelfde tijd dat ze goede huisvesting krijgen. Dat hun officiële documenten geregeld zijn. Dat arbeidscontracten op worden gesteld. Kortom: alles wat nodig is om uw Poolse werknemers legaal in Nederland te laten werken. 

Komen uw werknemers in Nederland aan? Dan neemt uw persoonlijke jobcoach (die u al kent) contact met u op. Hij begeleid uw Poolse werknemers de eerste dag naar uw bedrijf. Waar u de werkzaamheden uitlegt en vertelt over het bedrijf en de bedrijfscultuur. Uw jobcoach is tevens uw tolk en coach: hij is degene die Nederlands én Pools spreekt. Hij is altijd uw contactpersoon als u vragen hebt of opmerkingen heeft over onze Poolse uitzendkrachten. 

En hebt u dan een keertje wat meer of wat minder werk? Dan neemt u ook contact met uw jobcoach op. Samen kijken jullie dan naar de mogelijkheden om op heel korte termijn uw aantal Poolse werknemers op te schalen of af te schalen: net wat nodig is. 

Kunnen jullie bewijzen dat jullie hét Pools-Nederlandse uitzendbureau zijn?

Stel die vraag aan ons en we brengen u in contact met een aantal van onze tevreden klanten. Of bekijk eens welke certificaten vertellen over onze kwaliteit en zekerheid.  

Overigens levert Mupol werknemers af aan klanten in alle sectoren en branches. Maar we zijn vooral hét uitzendbureau voor buitenlandse werknemers in de volgende branches: 

Ik heb werk voor Polen voor mijn bedrijf in Nederland

Te veel werk in uw productieomgeving en te weinig werknemers om dat werk uit te voeren? Dat betekent werk voor Polen in Nederland. 

Bent u een productiebedrijf en herkent u zich in een van de volgende situaties? 

  • Ik mis op dit moment de juiste werknemers: werknemers met de juiste skills.
  • Ik heb op dit moment onvoldoende werknemers. 
  • Bij ons in het bedrijf ontbreekt de juiste arbeidsmentaliteit. We zoeken namelijk niet naar werknemers die vijf minuten voor het einde van hun werkdag hun spullen al gepakt hebben.
  • De laatste periode hebben we enorm veel schommelingen in de hoeveelheid opdrachten: het ene moment is het enorm druk en een paar dagen later is weer even heel rustig.

Dan bieden wij u onder andere Poolse werknemers aan. Onze buitenlandse uitzendkrachten kunnen namelijk uw situatie oplossen. Maar dat kunnen ze niet vanuit Polen, Portugal, Slowakije, Roemenië en Hongarije. doen. Nee: dan moeten ze toch eerst in Nederland zijn. En het kan al zijn dat ze al in Nederland zijn. Dan moeten ze weten dat uw productiebedrijf helpende handjes nodig heeft. 

En daarom heeft u de taak om zo snel mogelijk contact op te nemen. Zodat wij contact op kunnen nemen met onze Poolse uitzendkrachten. 

We maken het u die taak heel eenvoudig. U hoeft alleen maar op de knop onder deze tekst te klikken en ons contactformulier in te vullen.

Neem contact op!

Weet u nog niet zeker of Mupol uw situatie op kan lossen. Dan overtuigen we u en nemen we die laatste twijfel weg. Dat doen we samen met onze uitzendkrachten in onze bedrijfsvideo.